Десятки років світове лідерство серед виробників сиру впевнено тримає Німеччина. Впізнаваний бренд Kaserei Champignon підтримує та  турботливо передає з покоління в покоління давню традицію сироваріння, аби споживач отримував якісну продукцію. Де знайти, як розпізнавати і з чим смакувати відомі сири читайте сьогодні у нашому блозі.

Коли засновники RegnoItalia приймали відповідальне рішення постачати в Україну елітні сири, то перед ними постало складне питання: як знайти справді перевірений та надійний бренд. Після кількох місяців системного аналізу ринку та експертиз, було обрано Kaserei Champignon. Це бренд, яким пишається Європа, це виробник, який дбає про свого споживача й відповідно виготовляє сири виключно з натуральних та свіжих продуктів.

 В чому ж перевага?

Купуючи сир, ми хочемо отримати якісний продукт, адже платимо за це власні кошти. І це нормально – прагнути кращого, отримувати насолоду від ніжного смаку улюбленого сиру. Все це розуміють виробники Kaserei й відповідно створюють продукцію рекомендовану для щоденного раціону харчування: тут можна знайти навіть сири для вегетаріанців, які містять у своєму складі сичужний фермент виключно рослинного походження.

Вікова традиція якості

Коли світова історія крутилась у калейдоскопі насичених подій, коли німецький народ переживав Імперію Бісмарка, а між державами точилися безперервні війни – увесь цей час Kaserei Champignon творив власну сирну історію. За 118 років існування компанія на власному прикладі доказала світові – хороша якість існує поза часом. Підтвердженням цьому слугують численні нагороди національного та міжнародного рівнів.

Сировар Юліус Хіршле і комерсант Леопольд Імлер були засновниками цієї торгової марки. Ще до створення славнозвісного заводу, вони детально вивчали ринок конкурентів. І варто зазначити, що це було не даремно. На сьогодні сири Kaserei Champignon заслужено відносять до категорії найкращих світових сирних брендів.

Першу нагороду за  ідеальний смак та якість компанія отримала ще у далекому 1914 році. Вже у 1939-тому році Champignon Camembert був найбільш продаваним камамбером у Німеччині. А в 1961 році настав новий етап у розвитку компанії – її очільниками стали брати Джозеф та Джордж Хофмайстери. Під їхнім керівництвом, уже до кінця року Kaserei Champignon був першим в німецькій історії сирним брендом, чию рекламу транслювати то телебаченню та в мас-медіа. У той же час компанію нагородили найпрестижнішою премією в молочній індустрії – медаллю імені Антона Ферра.

Далі були успішні роки пошуку нових смаків та вдалих поєднань. Відтак 80-ті роки відомі періодом повного оновлення асортименту: на ринку з`явились сири Камбоцола, що були поєднанням смаку Камамбера та Горгондзоли, а також Ружет із незвичним, тонким смаком ароматних спецій. До речі, у 2008 році компанія Kaserei Champignon відзначила свій столітній ювілей.

Сімейних традицій сироварня дотримується не лише у процесі виготовлення продукції, але й її зберігання. Сири витримують у спеціальних підвалах, суворо дотримуючись усіх температур та правил зберігання.

 Асортимент, що радує українців

На сьогодні бренд  Kaserei Champignon є успішним європейським виробником і налічує десятки видів сирної продукції. Завдяки компанії RegnoItalia уся ця продукція тепер доступна в найбільших торгових мережах України: АШАН, METRО та ін.

Сир ДорБлю, Брі, ДорБлю Гранд Нуар, Іллерталер, Маасдамер, Ружет Грількейс, Ружет Офенкейс Вершково-М’який, Фітакі, Альгойський з вершками, Фітакі з оливками, Штрігісталер, Камбоцола, Кремдор, Ружет це лише частина продукції від Kaserei Champignon, які RegnoItalia постачає в Україну. Особливі смаки, насичені аромати, незвичні поєднання та неймовірна насолода від славнозвісних сирів Kaserei вам гарантовані.

 Гастрономічні поєднання

На сьогодні жоден бенкет чи святковий стіл не обходиться без апетитної сирної тарілки. Тут фантазії немає меж, АЛЕ не варто забувати, що кожний окремий сир добре розкриває свій смак лише з правильно підібраними продуктами.

  • М`які види сирів добре подавати з охолодженим вином або пивом та хрумкими хлібцями. До речі, у Німеччині така одна порція сирної тарілки цілком вважається повноцінним ланчем або ж легкою вечерю. Навіть неймовірно ніжний сир Брі там часто використовують в якості вершків до кави. Добре смакуватимуть м’які сири також  із яблуками та грушами.
  • Тверді сири рекомендовано подавати наприкінці основного прийому їжі чи в якості десерту. Такі сири здебільшого смакують із витриманим червоним вином або ж хересом.
  • Сири з благородною пліснявою – це окрема гастрономічна насолода. Їх прийнято ні з чим не змішувати аби сповна насолодитись оригінальним смаком. Однак ці сири також чудово поєднуються із руколою чи виноградом.

Будь-яку сирну тарілку добре доповнять мигдаль, волоські горіхи й мед. Така закуска, без сумніву, стане родзинкою Вашого святкового столу, не лише даруючи гастрономічну насолоду, але й радуючи око красивим виглядом.

Догори