fbpx
28-30 вересня в Києві, в КВЦ Парковий, відбулась, по-справжньому, унікальна подія – свято коктейльної культури – BAROMETER.

Бар-шоу відвідало 18 тисяч гостей, для яких бари приготували 44 тисячі коктейлів. Понад 100 спікерів провели свої лекції і дегустації. Вперше на одній території зустрілися 23 бари з 11 країн і 15 міст, в тому числі кращий бар Азії і бари зі списку Топ-50 кращих в світі.

   

Компанія Regno представила італійські алкогольні бренди власного імпорту: Gamondi, TOSO та TOSCHI. Професійний бармен Мелл Грін, протягом трьох днів, дивував гостей авторськими коктейлями. Вони викликали справжній фурор серед відвідувачів заходу.

  

Одним із спікерів був Жанфранко Тосо – президент компанії Toso, власник брендів Fiorelli, Toso, Gamondi, Toccasana та ін. Його доповідь на тему «Що таке вермут Superiore?» зібрала справжній аншлаг в залі. Тепер кожен із слухачів знає, що SUPERIORE для вермута – індикатор найвищого ступеня якості. Якщо вермут нагороджено словом “SUPERIORE” в поєднанні з “VERMOUTH DI TORINO”, то вміст алкоголю в ньому повинен становити не менше 17%, а вино для його виготовлення має бути виключно із регіону П’ємонт. А ще, кожен літр вермуту повинен містити 0.5 г полину, вирощеного в регіоні П’ємонт. В цьому ж італійському регіоні він і сам має бути виготовлений, розлитий та запакований.

   

BAROMETER 2018 – по-справжньому грандіозна подія цієї осені: лекції та доповіді, професійні дегустації нових та вже легендарних напоїв, авторські коктейлі та смачна їжа, зустрічі та нові знайомства. Саме на таких заходах формується майбутнє алкогольної індустрії в ресторанному бізнесі.