fbpx

19-20 лютого у Львові відбудеться IV Міжнародний Форум Івент Індустрії. Fiorelli – алкогольний партнер заходу. Протягом двох днів у приміщенні «Арена Львів» проходитимуть 10 панельних дискусій, мета яких – розробити стратегію адаптації індустрії до нових умов.  

«Бренд Fiorelli – італійське ігристе №1 в Україні – постійний партнер заходу. Івенти – важлива частина маркетингових активностей, адже дозволяють познайомити компанію та її продукцію із клієнтами: потенційними та наявними. Сподіваємося, що цей рік буде значно сприятливішим для івент індустрії і такі форуми – важливий крок до цього», – розповіла керівниця маркетингового відділу компанії Regno Ольга Артюхова.  

Fiorelli підтримує івенти різного формату в Україні: форуми, урочисті, розважальні та ділові події. Зокрема кілька років підряд – алкогольний партнер форуму Superwoman, FMCG INDUSTRY FORUM, фестивалю вуличної їжі Street Food So Good та багатьох інших.  

Довідка. Четвертий Міжнародний Форум Івент Індустрії – це стартовий майданчик для відновлення подієвої галузі і її стрімкого злету до нових звершень та висот. Два дні та 10 панельних дискусій для спільної побудови нових планів, розробки стратегій адаптації до нових умов, реалізації потенціалу та ефективної кооперації стануть підтвердженням існування виходу з глобальної кризи як для креативних фахівців, так і для замовників послуг.