Блог

Компанія Regno Italia підкорює нові горизонти вітчизняного шоу-бізнесу

Компанія Regno Italia підкорює нові горизонти вітчизняного шоу-бізнесу

Цьогоріч Regno Italia виступила спонсором новорічного шоу на телеканалі СТБ і пригостила зіркових гостей вишуканим Fragolino Fiorelli. Так повелося, що найважливіші дати й урочисті події заведено відзначати ігристим вином. Тим паче неможливо уявити без цього напою новорічний стіл. Саме тримаючи келих шампанського в руках, кожен із нас з нетерпінням чекає бою курантів, саме із ковтка ігристого розпочинає новий рік. Відтак…

Читати далі

Італійський лікер, який змінить ваші уявлення про вишуканий алкоголь

Італійський лікер, який змінить ваші уявлення про вишуканий алкоголь

Хочете вибрати якісний алкоголь? Яскравий тренд 2017 року у світі елітних напоїв – Теодоро Негро “Токасана”. Саме у той час, коли до початку весни залишається зовсім мало часу, а холод вже повільно відступає, на схилах П’ємонту розпочиналась давня історія одного італійського бренду від Toso. І сьогодні ми Вам її розкажемо. Розпочнемо наше знайомство з околиць прекрасного міста Турин (Torino). Це…

Читати далі

8 зрозумілих порад про поєднання їжі та вина

8 зрозумілих порад про поєднання їжі та вина

Тема, на перший погляд, елементарна і проста. Але, погодьтесь, певні труднощі зі створенням гармонійних смакових дуетів виникають досить часто. Компанія «Регно Італія Уа» виділила кілька основних правил, які допоможуть без особливих зусиль поєднувати вино та їжу. 1. Складне зі складним, просте із простим  Звучить досить банально, але це один із основних принципів. Не варто в пару до простого сандвіча із…

Читати далі

Сир, який надихає до більшого

Сир, який надихає до більшого

Dorblu Grand Noir – справжній сирний шедевр для поціновувачів вишуканого смаку. Гурмани точно ні з чим не сплутають цей кремоподібний сир з прожилками блакитної плісняви. Унікальна особливість Dorblu Grand Noir – дозрівання в чорній восковій оболонці. Саме це наділяє його неповторним ніжно-пікантним характером. І саме оболонка захищає благородну поверхню сиру від світла, зберігаючи тим самим всю гамму смаків та післясмаків. Не відмовляйте собі у…

Читати далі

Vivat Grappa! Вода життя, що втамовує біль

Vivat Grappa! Вода життя, що втамовує біль

«Вода життя», «та, що втамовує біль», «справжня екстазі» – це все про граппу… Граппа належить сімейству бренді. ЇЇ виготовляють і Франція, і Іспанія, і Португалія, але лише Італія змогла перетворити місцевий колоритний напій в експортний продукт світового рівня. Походження слова «граппа» захищене італійським законодавством, тому, всі напої, виготовлені не в Італії по праву можна назвати як завгодно, лише не граппою.…

Читати далі

Основні правила зберігання вина

Основні правила зберігання вина

Не тривале зберігання вина організувати досить легко. Достатньо знайти для нього прохолодне тихе місце та цілком ізолювати від світла. Проте, якщо Ви плануєте витримувати вино протягом довгого часу, то таки доведеться попіклуватись про створення для цього оптимальних умов. Існує кілька ключових правил, дотримання яких може значно вплинути на термін зберігання цього благородного напою. Тримайте вино в темряві Особливо бережіть його…

Читати далі

Температурний аспект подачі вина

Температурний аспект подачі вина

Із жалем доводиться констатувати, що дуже часто ми подаємо вино неграмотно, вбиваючи тим самим всю красу та вишуканість аромату і смаку благородного напою. Основний акцент – температура подачі. Ось коротка інструкція для гастрономічних перфекціоністів. Ігристі (шампанське, просекко) Бульбашкам потрібен холод. Температура  5-7°С допоможе зберегти їхню «гру» та підкреслити свіжі цитрусові нотки і кислотність. Вінтажні зразки можна подавати трішки теплішими – 7-10°С,…

Читати далі

Готуємо Dorblu Grand Noir  із пікантною ожиною

Готуємо Dorblu Grand Noir із пікантною ожиною

Як ми й обіцяли у попередній статті, цього тижня знову ділимось з Вами рецептом простої, але, водночас, вишуканої страви із легендарним сиром Dorblu Grand Noir. Готуємо Dorblu Grand Noir  із пікантною ожиною Інгредієнти на чотири порції: 400 грамів сиру Dorblu Grand Noir; 250 грамів свіжої ожини (можна взяти заморожену); 1-2 ст. ложки бальзамічного оцту; 1 ч. ложка вершкового масла; 2…

Читати далі

ДЕГУСТАЦІЯ «REGNO ITALIA»: місце зустрічі справжніх гурманів

ДЕГУСТАЦІЯ «REGNO ITALIA»: місце зустрічі справжніх гурманів

Днями, 23 березня в Одесі та 24 березня у Києві, відбулась презентація брендових європейських виробників винної та сирної продукції. Компанія «Regno Italia» зібрала разом майже півсотні найвідоміших ресторацій та супермаркетів України, аби продемонструвати товари від заводів TOSO, VERGA, LANDANA, KASEREI та LEONE. Для гостей заходу це стало гарною нагодою не лише більше довідатись про культуру й традиції виноробства Італії, скуштувати…

Читати далі

Вчимось розрізняти Парміджано Реджано та Грана Падано

Вчимось розрізняти Парміджано Реджано та Грана Падано

Існує два види італійського сиру, що гордо носять назву «пармезан»: Парміджано Реджано (Parmigiano Reggiano) та Грана Падано (Grana Padano). Ці сири дуже схожі за методами виробництва, на вигляд, та й на смак далеко не кожен зможе їх відрізнити. Проте, все ж існують відмінності, які роблять кожен із них унікальним. Регіон виробництва Назви Грана Падано та Парміджано Реджано захищені законом Італії. Це означає, що тільки…

Читати далі

Догори