Готуємо Dorblu Grand Noir  із пікантною ожиною

Готуємо Dorblu Grand Noir із пікантною ожиною

Як ми й обіцяли у попередній статті, цього тижня знову ділимось з Вами рецептом простої, але, водночас, вишуканої страви із легендарним сиром Dorblu Grand Noir. Готуємо Dorblu Grand Noir  із пікантною ожиною Інгредієнти на чотири порції: 400 грамів сиру Dorblu Grand Noir; 250 грамів свіжої ожини (можна взяти заморожену); 1-2 ст. ложки бальзамічного оцту; 1 ч. ложка вершкового масла; 2…

Вчимось розрізняти Парміджано Реджано та Грана Падано

Вчимось розрізняти Парміджано Реджано та Грана Падано

Існує два види італійського сиру, що гордо носять назву «пармезан»: Парміджано Реджано (Parmigiano Reggiano) та Грана Падано (Grana Padano). Ці сири дуже схожі за методами виробництва, на вигляд, та й на смак далеко не кожен зможе їх відрізнити. Проте, все ж існують відмінності, які роблять кожен із них унікальним. Регіон виробництва Назви Грана Падано та Парміджано Реджано захищені законом Італії. Це означає, що тільки…

Сир на всі випадки життя

Сир на всі випадки життя

Той, хто вважає, що сир не заслуговує гідного місця в системі здорового харчування глибоко помиляється. В ньому багато білка, корисних жирів, кальцію, який так необхідний кісткам, вітамінів А і В12, цинку та фосфору. Все вище назване, звичайно ж, не позбавляє сир високої калорійності, але ми впевнені, що помірне його вживання не спричинить жодних негативних наслідків. Не всі сири однаково корисні…

Готуємо хрумкі фініки, фаршировані Dorblu Classic

Готуємо хрумкі фініки, фаршировані Dorblu Classic

Dorblu Classic – неповторний шедевр у мистецтві виготовлення сиру. Цей «експонат» володіє ніжно-пікантним смаком та ароматом.  Благородна блакитна пліснява Penicillinum roqueforti майстерно вписується у цей витвір мистецтва. Пропонуємо подарувати своїм смаковим рецепторам справжню райську насолоду та приготувати кулінарний шедевр «Фініки фаршировані  Dorblu Classic». Інгредієнти: 100 грамів сиру Dorblu Classic; 3 ст. ложки меду; 50 мл вершків; 20 фініків без кісточок;…

Гауда 1000 днів витримки – титулований сир із особливим статусом

Гауда 1000 днів витримки – титулований сир із особливим статусом

Є серед асортиментного ряду сирів, які ми імпортуємо, особливий “екземпляр”…Сир, який отримав золоту нагороду на конкурсі World Cheese Awards в Бірмінгемі, а на конкурсі United Kingdom’s Guild of Fine Food був відзначений усіма членами журі найвищими балами (серед 2777 сирів!). Це всесвітньо відомий сир голландського бренду Landana –  Гауда “1000 днів витримки”. Його виготовляють із коров’ячого молока  та, як не важко здогадатись, витримують…

Бутони із Голови монаха

Бутони із Голови монаха

Мова піде про справжній сирний шедевр – швейцарський Тет де Муан бренду Emmi, офіційним імпортером якого є компанія «Регно Італія УА».  «Голова монаха» – саме так, досить оригінально, перекладається із французької мови назва цього особливого сиру. Він відноситься до категорії елітних швейцарських сирів, які вимагають до себе шанобливого ставлення. Тет де Муан був «винайдений» багато віків тому в абатстві Bellelay,…

Vandersterre Groep –  голландський виробник, який знається на сирах

Vandersterre Groep – голландський виробник, який знається на сирах

Одним із провідних виробників сиру в Голландії є компанія Vandersterre Groep, яка пропонує чудову лінійку найрізноманітніших сирів: від традиційно голландських видів до ексклюзивних. Ця компанія була створена в 1946 році. З огляду на величезний попит на високоякісні голландські сири, власники компанії з року в рік розширяли виробництво, збільшуючи асортимент і насичуючи ринок чудовими сирними пропозиціями. На даний час, Vandersterre Groep є…

Cambozola – секретний рецепт в імперії сирів

Cambozola – секретний рецепт в імперії сирів

У 80-ті роки на відомій німецькій фабриці Kaserei Champignon відбулось велике оновлення асортименту – саме тоді на ринку з’явився сир Камбоцола, який, не дивлячись на свій молодий вік, завоював світове ім’я і став фаворитом у любителів сирів-спеціалітетів. Налічують понад 2 тисячі видів сирів, однак завдяки індивідуальності рецептури, якості та унікальності традицій сироваріння, серед них почесне місце займає саме Камбацола. Шукайте Сир…

Смак альпійських гір: як унікальний сир з пліснявою здобув світове визнання

Смак альпійських гір: як унікальний сир з пліснявою здобув світове визнання

Можна безкінечно розповідати про традиції та гастрономічні особливості німецьких сироварів, а можна просто скуштувати сир Montagnolo і самим поринути у світ насолоди від делікатесних смаків. М’яка консистенція, подвійна пліснява та унікальний і неймовірно апетитний смак – без сумніву, цьому сиру є чим дивувати гурманів. Історія сиру Montagnolo тісно переплітається з давньою культурою і традиціями німецьких сироварів – вони з великою…

Догори