fbpx

Одним із провідних виробників сиру в Голландії є компанія Vandersterre Groep, яка пропонує чудову лінійку найрізноманітніших сирів: від традиційно голландських видів до ексклюзивних.

Ця компанія була створена в 1946 році. З огляду на величезний попит на високоякісні голландські сири, власники компанії з року в рік розширяли виробництво, збільшуючи асортимент і насичуючи ринок чудовими сирними пропозиціями. На даний час, Vandersterre Groep є одним із найбільших  виробників Голландії, який пропонує такі відомі марки сирів як «Prima Donna» та «Landana».

У компанії використовують унікальну рецептуру приготування та найкраще овече і коров’яче молоко, тому сири цих брендів вирізняються відмінною якістю і чудовим смаком.

У Vandersterre люблять повторювати, що ідеальні сири, як і хороші вина, повинні визрівати до тих пір, поки не досягнуть вершини свого смаку. Саме тому, дозріванню сирів в підвалах (на спеціальних дерев’яних дошках) приділяється величезна увага. Зокрема, сири бренду «Prima Donna» витримуються там строго контрольований час при певній температурі і вологості, поки не набудуть притаманних лише їм ароматів. Спеціалісти даної компанії особисто перевіряють КОЖНУ ГОЛІВКУ сиру, перед тим як прийняти рішення про його готовність до споживання.

Колись один із власників компанії вирушив в Італію, щоб обрати для себе найкращі сири. Натхненний твердим пармезаном і м’яким солодким сиром Грюйер, він повернувся в Голландію і створив прекрасні голландські сири з італійським характером – «Prima Donna». Вони загадковим чином поєднують у собі найкращі властивості двох знаменитих італійських сирів.

Під брендом «Prima Donna» випускається чотири різних види сиру, кожен з яких володіє унікальними смаковими якостями.

Prima Donna fino – сир із дуже багатим, насиченим, зрілим ароматом і смаком (як у Грюйєру). Виготовлений за унікальним рецептом, який зберігається у строгій таємниці. Чудово підходить для страв середземноморської кухні, а також в якості закуски.

Prima Donna maturo – дуже популярний твердий витриманий сорт сиру, що володіє вельми пікантним смаком (як у пармезану). Ідеально доповнить зріле червоне вино. Також – незамінний інгредієнт для страв італійської, французької та грецької кухонь.

Prima Donna forte – сир, який володіє гармонійним, трішки солодкуватим смаком з нотами горіхів. Досить довгий процес дозрівання «дарує» сиру приємну розсипчасту текстуру. Він чудово плавиться, тому відмінно доповнить будь-яку гарячу страву, і з легкістю прикрасить кожну сирну тарілку.

Prima Donna leggero – дуже дієтичний сир з малим вмістом жирів (30%), який є ідеальним рішенням для всіх прихильників здорового харчування . Володіє пікантним смаком та дуже добре підходить для салатів, закусок або бутербродів.

Ще одним сирним брендом відома компанія Vandersterre Groep. Це – сири «Landana», які готують за старовинним рецептом. Вони дуже популярні не лише в Голландії, а й в Європі в цілому. Їх знають і люблять за унікальний смак та високу якість. Детальніше асортиментні пропозиції цього бренду ми вже розглядали у одній із статей нашого блогу.

Компанія «Регно Італія УА», яка є офіційним імпортером сирів «PrimaDonna» та «Landana» впевнена, що кожен сирний гурман із легкістю знайде серед цих брендів сир собі до смаку.