fbpx
Відтепер у власному імпорті компанії Regno є по-справжньому унікальні м’ясні делікатеси із сонячної Іспанії – Casaponsa.

Компанія спеціалізується на виготовленні в’ялених ковбасних виробів за традиційними рецептами. Для виробництва продукції використовується найкраща сировина від надійних виробників. В процесі виготовлення суворо дотримуються усіх стандартів якості, а також санітарних норм, що діють стосовно продуктів харчування.

Сімейне підприємство «HIJOS DE J. CASAPONSA» було засноване в 1905 році Баудільо Касапонса. Станом на сьогоднішній день, ним керує вже четверте покоління. Воно розташоване в Валь-де-Біанья (Жирона), на північному сході Іспанії, всього за 110 км від Барселони. Компанія знаходиться в серці вулканічної зони Гарроча. Ця територія відома своїми традиціями виробництва м’яса і в’ялених ковбас.

CASAPONSA працює на 8000 м2, обладнаних регулярно оновлюваними виробничими лініями, які забезпечують максимальну безпеку готового продукту. Всі співробітники компанії мають високу кваліфікацію і спеціалізовану підготовку в областях, відповідних кожному з виробничих процесів. Для CASAPONSA безумовними цінностями є екологічність і соціальна солідарність. З 2007 року компанія щорічно проходить аудиторську перевірку, що дозволяє продовжити дію сертифікатів якості IFS і BRC. Дані сертифікати підприємству було видано з максимально високою оцінкою, що є підтвердженням якості виробничих процесів і готового продукту.

Поєднання традицій і сучасних технологій дозволяє підприємству виготовляти продукти, здатні задовольнити вимоги найвибагливіших клієнтів і адаптуватися до останніх тенденцій ринку. В її асортименті є класичні ковбаси, делікатеси з оливками, сиром, горіхами або шинкою, вкриті перцем або ароматними травами, різних форм та розмірів. Кожен гурман знайде те, що смакуватиме саме йому.