fbpx

Valdo Rose Brut Floral Edition – не просто рожеве ігристе вино. Це – витвір мистецтва, вся естетика квітучого саду з екзотичними квітами в досконалому дизайні італійського художника Фабріціо Славі. Це вино присвячене всім, хто закоханий в життя, всім, у кого на душі та в серці завжди весна. Але не варто думати, що це ігристе – лише дизайн…

Valdo Rose Brut Floral Edition – комплексна робота художника і винороба.

Запорука його успіху в тому, що виноград вирощується в регіоні Венето, на ділянках з південною експозицією, на висоті від 100 до 300 метрів над рівнем моря. Ґрунти виноградників – вапняково-глинисті. Збір урожаю починається в першій половині вересня. Після збору ягоди проходять обробку під м’яким пресом і ферментацію з ретельно підібраними дріжджами при контрольованій температурі. Далі, протягом 3-х місяців, вино витримується в сталевих резервуарах.

Сорт винограду Нерелло Маскалезе, з якого виготовлене це вино, – не характерний для рожевих ігристих. Але результат перевершує всі очікування – ігристе ніжно-рожевого кольору із красивим перляжем. Легке, ніжне, делікатне. Аромат – тонкий, елегантний, із квітковими нотами та малиновими нюансами. Вино демонструє приємний, округлий, теплий смак з спокусливими фруктовими нюансами. Його рекомендується подавати охолодженим до температури 6-8 ° C. Охолодження має бути поступовим, без різкої зміни температури. Valdo Rose Brut Floral Edition – ідеальний аперитив. Також воно чудово поєднується з морепродуктами, рибою і легкими м’ясними стравами.

Valdo Rose Brut Floral Edition – ювелірний витвір мистецтва як ззовні, так і всередині.