fbpx
7 березня, в готелі Соната, вже вдруге у Львові, та восьмий раз загалом, відбувся єдиний всеукраїнський форум Woman2Woman, створений жінками для жінок – Superwoman.

Завдання цього форуму – допомогти жінкам знайти свої унікальні суперможливості та максимально розкрити таланти для того, щоб бути в гармонії з собою, для досягнення своїх особистих цілей. І тут мова не лише про бізнес та гроші. Мова, звичайно, про жіноче щастя та про вміння бути собою.

Переважна більшість спікерів – жінки, які зі сцени ділились натхненними історіями створення бізнесів з нуля, кардинальною зміною сфери діяльності, таємницями поєднання кар’єри та багатодітного материнства, секретами перемоги над кризами особистого життя та бізнесу.

 

Постійний ігристий партнер форуму – італійський бренд Fiorelli. Саме він був «відповідальним» за гарний настрій та пригощав усіх смачним Fiorelli Fragolino Dry. А ще, бренд Fiorelli дарував приємні подарунки спікерам та учасницям.

 

Делікатесним партнером став легендарний німецький сир із пліснявою – Dorblu від всесвітньо відомого заводу Kaserei Champignon, який можна було продегустувати протягом всього форуму.

 

Отже, висновок про форум Superwoman 2020 – було неймовірно цікаво, натхненно, результативно та смачно.