fbpx

Італія – ​​країна “солодкого життя”. Але в чому ж секрет “dolce vita”?

Мільйони туристів, приїжджаючи в Італію, прагнуть дізнатися відповідь на це питання. Найкращий спосіб зробити це – спостерігати за місцевими. Що так люблять робити італійці? Звичайно ж, відпочивати! Багато хто помічає, що з італійцями досить важко працювати, бо вони або вже відпочивають або ще відпочивають. Кава в кав’ярні з колегами протягом дня і освіжаючий аперитив із друзями ввечері – це обов’язковий “план на день” майже кожного італійця.

Який улюблений аперитив всіх жителів Італії перед вечерею? Запитайте будь-кого і отримаєте однозначну відповідь – звичайно, коктейль Spritz. До слова, у 2019 році Spritz ввійшов в десятку найбільш продаваних коктейлів в світі (за даними Drink International).

В Італії виділяють три основні правила класичного, правильного коктейлю Spritz:

  1. Він повинен бути ігристим. Саме тому в нього додають просекко та газовану воду.
  2. Він не повинен бути сильно алкогольним. Чому? Тому що італійці п’ють його після робочого дня, перед вечерею. До бурхливої ночі ще далеко, тому міцніші напої залишають на потім.
  3. Серед інгредієнтів обов’язково має бути біттер. Чому? Бо Spritz завжди вживають перед їжею. Цей коктейль повинен «підготувати» шлунок до їжі, особливо такої висококалорійної, як страви італійської кухні. І така “підготовка” – завдання біттера.

Всім цим правилам відповідає готовий коктейль Spritz від італійського бренду Fiorelli.

Це – по-справжньому літнє цитрусове задоволення. Готовий коктейль – ідеальне рішення для яскравих вечірок, посиденьок із друзями на терасах кафе чи романтичних вечорів на березі моря… Все, що потрібно зробити, щоб насолодитись цим цитрусово-свіжим, із легкою приємною гірчинкою коктейлем – додати льоду. І вуаля! Найпопулярніший італійський аперитив у Вас в бокалі.