fbpx

Шановні колеги, партнери та друзі, раді поділитися з вами чудовою новиною! Італійське ігристе вино Fiorelli Semi-Sweet нагороджено Золотом на єдиному в Україні професійному міжнародному дегустаційному конкурсі — Favorite Food&Drinks.

Виробником Fiorelli є італійський завод Toso S.p.A, офіційним та ексклюзивним імпортером в Україну – компанія Regno.

Напівсолодке ігристе вино Semi-Sweet від італійського бренду Fiorelli — новинка, яка нещодавно з’явилась на ринку України, проте впевнено завойовує прихильність поціновувачів високоякісного алкоголю. Адже нові смаки дарують нові емоції!

За результатами сліпої дегустації Favorite Food&Drinks ігристе Fiorelli Semi-Sweet отримало високу оцінку — 23 бали з 25 можливих. Журі конкурсу особливо відзначило його витончений аромат та автентичну смакову палітру з нотами стиглого персика, липового меду та соковитої дині. Це саме те ігристе вино, що ідеально смакуватиме як аперитив та точно стане вашим улюбленим!

Fiorelli Semi-Sweet виготовлене з найкращих сортів винограду регіону П’ємонт — Москато, Арнеіс та Шардоне, згідно з давніми традиціями місцевого виноробства в поєднанні з сучасними технологіями та дотриманням усіх стандартів під суворим контролем ЄС.

Ми дуже пишаємось відзнакою Favorite Food&Drinks, що символізує не лише довіру споживачів, а й високу експертну оцінку справжніх професіоналів — дякуємо!

Regno відкриває найкращі смаки світу та перевершує очікування кожного!