fbpx

Впродовж шести років туристів зі всього світу манить місце, де вино – справжня зірка. Музей вина Enomuseo Toso дає відмінні результати, як з економічної точки зору, так і з культурної.

Enomuseo Toso створено  у відповідних приміщеннях, прилеглих до винзаводу Toso. Тут є виставка сільськогосподарських інструментів та підвал, де можна побачити весь виробничий процес від збору винограду до виготовлення вина. 

Все це створює шалену привабливість, особливо щодо розвитку винного туризму, який поступово розширює свою сферу впливу.

Зазвичай туристи приїжджають сюди малими групами. Після відвідування музею, вони мають змогу скуштувати або ж придбати в Enobottega кілька пляшок улюбленого вина.

Відвідувачі Enomuseo Toso – різноманітні й прибувають вони зазвичай саме у розпал сезону – від кінця весни до пізньої осені.

Багато з людей, які проживають тут, у П’ємонті, постачають продукти винзаводу в інші регіони. Хороший попит мають вина з серії «Fiocco di Vite» та «Barbera d’Asti» що виготовляють з особливого винограду сорту Мускат. Лідером серед лікерів визнано Teodoro Negro. Великою популярністю серед гурманів користуються різноманітні вермути.

Відтак серед місцевих виноградарів привілейоване місце займають ті, хто має змогу давати свій урожай для Toso.

Enobottega в Enomuseo Toso зберігає оригінальну колекцію мультимедійних архівів реалізації вина і вся ця база є доступною для публічного використання. Тут збережено всі дані електронної комерції та продажів і поширення вин Toso для клієнтів по всій території Італії.

Можна зауважити, наскільки цікавими для покупців є також додаткові атрибути –  штопори, чарки й келихи або ж навіть капелюхи чи фартухи з підписами продукції Toso.

До речі, в Enobottega діє карта лояльності, що передбачає знижку 10% для постійних клієнтів.

Єдиним та ексклюзивним імпортером продукції TOSO в Україну вже третій рік поспіль залишається компанія «Регно Італія».