fbpx

Не всі знають, що в Голландії сир гордо носить назву «жовте золото». І не даремно…Відомо, що середньостатистичний голландець з’їдає протягом року понад 14 кілограмів сиру! І, згідно останніх досліджень, саме ця нація вважається однією із найздоровіших у світі. Думаєте, це збіг обставин?

У цій статті ми хотіли б Вас познайомити із справжніми шедеврами Голландського сироваріння – сирами бренду Landana, які здатні здивувати навіть найвибагливіших гурманів…

В першу чергу ці сири особливі тим, що кожен вид виготовляється за різною технологією та  із різної сировини: коров’ячого, козячого або овечого молока. Це дає «старт» неймовірній гамі сирних смаків та ароматів. Ще однією особливістю сирів від бренду Landana є неймовірний спектр різноманітних, подекуди навіть дуже неочікуваних, поєднань та інгредієнтів.

Повірте, кожен гурман зможе приємно здивувати свої смакові рецептори. Адже серед асортиментного ряду цих сирів є і сир із коріандром та пажитником, і з горіхами, трюфелем та білими грибами, і з соусом песто, лісовими ягодами та чебрецем…І все це далеко не повний перелік унікальних смаків цих неймовірних сирів.

Кожен із них по-особливому незвичний і вимагає до себе шанобливого ставлення та правильно підібраної гастрономічної пари. До прикладу, сир з зеленим песто має м’який пряний смак і надзвичайний аромат легендарного італійського соусу, завдяки якому він і отримав свій багатий зелений колір. Він – чудово доповнює різноманітну пасту, равіолі та є справжньою родзинкою будь-якої сирної тарілки.

А ось сир Landana з лісовими ягодами виготовляють з відбірного козячого молока за давньою нідерландською рецептурою. Завдяки своїм особливим ягідним ноткам цей напівтвердий сир ідеально смакує як окрема закуска. Також підходить Landana для сирної тарілки, чи як особливий інгредієнт для овочевих салатів.

Підсумовуючи усе вище написане, можна сказати лише одне: ознайомившись із широченним асортиментом сирів від бренду Landana, Ви точно переконайтесь, що немає межі досконалості!