fbpx

Той, хто вважає, що сир не заслуговує гідного місця в системі здорового харчування глибоко помиляється. В ньому багато білка, корисних жирів, кальцію, який так необхідний кісткам, вітамінів А і В12, цинку та фосфору. Все вище назване, звичайно ж, не позбавляє сир високої калорійності, але ми впевнені, що помірне його вживання не спричинить жодних негативних наслідків.

Не всі сири однаково корисні – це факт. Але, із тисяч існуючих сортів, можна обрати хоча б кілька, які найоптимальніше підходять Вашому організму та способу життя.

Компанія «Регно Італія УА» пропонує Вашій увазі перелік сирів, які Вам просто необхідні у перелічених нижче ситуаціях:

1.       Після тренування: нежирний сир, типу Моцарели, або знежирений домашній сир.

Після інтенсивного тренування необхідно відновити втрачену енергію та вуглеводи, а також «підгодувати» м’язи білком. Зверніться за допомогою до Моцарели або зернистого знежиреного домашнього сиру – це продукти з високим вмістом білка, які за кількістю калорій дієтичніші навіть за біле куряче м’ясо.

Компанія «Регно Італія УА» радить зупинити вибір на ніжній Моцарелі італійського бренду De Lucia.

2.       Для зміцнення імунітетушвейцарські сири. 

Цинк – один із найважливіших мінералів, який, в людському організмі, приймає участь у величезній кількості процесів: починаючи з обміну речовин, а закінчуючи загоєнням ран. Одне із найважливіших його завдань – регулювання повноцінної діяльності імунної системи. І саме швейцарський сир лідирує у всіх «хіт-парадах» сирів за вмістом цинку.

Ми наполегливо радимо спробувати сири швейцарського бренду Еmmі. В асортиментній лінійці цього виробника Ви знайдете не лише традиційні Грюер та Аппенцеллер, а й вишукані Тет де Муан та Сбрінц.

3.       Для контролю за вагоюкозячий сир.

Навряд чи сир – це перший продукт, який спадає на думку, коли Ви дуже ретельно стежте за своїм харчуванням і кількістю спожитих калорій. Але тільки не у випадку із сиром з козячого молока. По-перше, саме козячий сир буде мати суттєво менше калорій, ніж більшість інших. По-друге, останні дослідження показують, що козяче молоко підвищує рівень засвоєння заліза. Ще й кальцій, який міститься у ньому, значно ефективніше засвоюється, ніж той, що є у коров’ячому молоці.

Ми впевнені, що асортимент сирів із козячого молока італійського бренду Landana не залишить байдужим жодного сирного гурмана. Повірте, козячі сири із додаванням італійських трав, або меду та чебрецюабо лісових ягідабо коріандру та пажитнику подарують Вам справжню райську насолоду.

4.       Для покращення травленняБрі або Камамбер.

Сири, як відомо виробляються за допомогою додавання у початкову сировину культур молочних бактерій, які «трансформують» природний цукор в молочну кислоту. Такі витримані м’які сири із білою пліснявою як Брі чи Камамбер зберігають значну кількість корисних бактерій, які при споживанні потрапляють у Ваш шлунок та покращують процес травлення.

«Регно Італія УА» рекомендує спробувати Брі та Камамбер німецького виробника Kaserei.

5.       Для насичення організму кальцієм: Пармезан та Грана Падано.

Ці італійські сири просто «кишать» поживними речовинами, необхідними для побудови кісткових тканин. 100 грамів такого сиру забезпечує організм половиною добової норми кальцію, який, в свою чергу, запобігає розвитку остеопорозу та навіть допомагає знизити вагу.

Спробуйте італійський сир Грана Падано бренду Leone і він точно стане одним із Ваших сирних фаворитів.