fbpx

Компанія Regno не практикує проводити банальні тімбілдінги. Чим раз – тим веселіше. Але цього разу були перевершені всі очікування.

Хочеться процитувати відомого британського актора Бенедикта Камбербетча «Чим далі ти здатний піти від себе і своїх звичок, тим більшого ти зможеш досягти. Все найцікавіше в світі лежить за межами зони твого особистого комфорту».

  

  

Перша частина тімбілдінгу завершилась гаслом «Дякую, що живі!». Це була Гра на виживання, яка проводилась на акваторії річки Десна і тривала 11-12 вересня. Гра включала кілька етапів – огляд місця виживання, будівництво укриття, добування вогню, пошук води та їжі, гра на влучність, надання невідкладної долікарської допомоги, орієнтування на місцевості та будівництво «плавального засобу».

  

Додамо, що учасники не мали нічого – ні наметів, ні спальних мішків, ні їжі, ні води… Виживали з допомогою того, що вдалось знайти навколо. Потім, ділившись враженнями, вони розповідали, що ніч з 11 на 12 вересня була найдовшою за все їхнє життя. А для декого ще й найхолоднішою, і найголоднішою… Їли гриби, пили компот із диких яблук та річкової води…

  

Було важко, але винагорода очевидна – цілковите перезавантаження думок та безцінний досвід. І ще один «бонус» – чітке усвідомлення цінності буденних, звичних для кожного, речей.

Друга частина тімбілдінгу була значно комфортніша – регата на яхтах по Київському водосховищу. А це – кардинально інші емоції, море позитивних вражень та попутний вітер!