fbpx

Лише кілька нескладних рухів і смакуйте гарячою кавою чи наваристим бульйоном без електрики: у дорозі чи в укритті! Компанія REGNO презентує актуальну новинку — напої преміум-класу в інноваційних металевих банках, що оснащені унікальною системою нагрівання від іспанської компанії The 42 Degrees. В асортименті: Кава арабіка з цукром, Лате, Мясний та Курячий супи.

Такий зручний формат точно оцінять водії, військові, а також мирні жителі, які змушені ховатися у сховищах під час обстрілів російської армії чи жити без доступу до тепла та світла. Чому? 42 Degrees company — це готовий гарячий напій чи страва за лічені хвилини без батарейок, електрики чи мікрохвильової печі.

Контрольована екзотермічна природна реакція, яка відбувається всередині додаткової секції банки між оксидом кальцію (гашеним вапном) та водою абсолютно безпечна та нагріває напій до +42 градусів навіть у лютий мороз. Сам напій не взаємодіє з хімічним реагентом, оскільки вони ізольовані один від одного. Передається лише енергія у вигляді тепла, тому кава чи чай надовго залишиться гарячими — температура триматиметься близько 30 хвилин.  За цей час ви можете насолодитись улюбленим напоєм, де б ви не знаходилися. Важливо, що компанія-виробник пильно слідкує за тим, щоб кожна баночка відповідала всім міжнародним стандартам, що стосуються здоров’я та безпеки.

REGNO є імпортером напоїв The 42 Degrees Company на український ринок і відкриває нові смаки та формати для українців.