fbpx

Є серед асортиментного ряду позицій, які імпортує компанія «Регно Італія Уа» ще один дуже цікавий «представник» лікерної алкогольної індустрії. Його ім’я – Ділмор «Тріпл Сек».

Тріпл Сек – вишуканий міцний апельсиновий лікер кришталево прозорого кольору.

Його назва у перекладі із французької мови дослівно означає «тричі дистильований». А історія створення сягає ще 1834 року. «Батьком» цього лікеру є француз Жан-Батіст Комбьє. До речі, загальна схема його приготування не змінюється уже протягом століть.

Для виготовлення Ділмор «Тріпл Сек» спочатку цедру відбірних екологічно чистих апельсинів настоюють на спирті. Після дистиляції в мідних котлах, отриманий спирт змішують з цукром і пом’якшують водою, потім лікер фільтрують та розливають у пляшки.

Ділмор «Тріпл Сек» володіє багатим збалансованим апельсиновим смаком та ароматом, із притаманною йому одночасно солодкістю та кислинкою.

Зазвичай, тріпл сек з льодом прийнято вживати в кінці трапези в якості дижестиву. Як не важко передбачити, цей напій є незамінним інгредієнтом безлічі різноманітних коктейлів. Найпопулярнішими з них є «Камікадзе» та «Маргарита». Вони обидва завоювали світову популярність не лише за свій гармонійний смак, а й за простоту приготування.

Для того, щоб насолодитись «Камікадзе» Вам знадобиться:

–          30 мл лікеру Ділмор «Тріпл Сек»

–          30 мл горілки

–          30 мл лимонного соку.

До речі, назва коктейлю «Камікадзе» сама за себе говорить про японське походження і перекладається як «Божественний вітер». Його так назвали на честь сильного тайфуну, який врятував країну, знищивши руйнівну морську армію Монголії.

 

Leave a comment