Як ми й обіцяли у попередній статті, цього тижня знову ділимось з Вами рецептом простої, але, водночас, вишуканої страви із легендарним сиром Dorblu Grand Noir.
Готуємо Dorblu Grand Noir із пікантною ожиною
Інгредієнти на чотири порції:
- 400 грамів сиру Dorblu Grand Noir;
- 250 грамів свіжої ожини (можна взяти заморожену);
- 1-2 ст. ложки бальзамічного оцту;
- 1 ч. ложка вершкового масла;
- 2 ст. ложки меду;
- дрібка солі;
- суміш спецій – кориця, мускатний горіх, гвоздика, кардамон – на кінчику ножа;
- листя естрагону (для декору).
Спосіб приготування:
Розтопити вершкове масло та додати у нього мед. Довести до кипіння. Влити в отриману суміш бальзамічний оцет, добре розмішати та знову довести до кипіння. Додати суміш спецій, дрібку солі та ожину. Глазурувати на невеликому вогні 1 – 2 хвилини.
Спосіб подачі:
Dorblu Grand Noir нарізати скибочками та викласти на чотири десертні тарілки разом із вишуканою пікантною ожиною. Прикрасити листочками естрагону.
І ресторанний кулінарний шедевр готовий! Смачного!