fbpx

Новими смаками на «HoReCa SHOW Lviv» цьогоріч порадувала Італія. Зокрема компанія «Регно Італія УА» підкорювала гостей коктейлями з концентрованих солодких італійських сиропів Toschi Vignola. Відтак вперше було представлено новий ігристий напій Fragolino Dry від ТМ Fiorelli.

  

Виставка «HoReCa SHOW Lviv 2017» представляє повний комплекс продукції та послуг для сфери гостинності. Це наймасштабніша всеукраїнська подія, яка вже традиційно проходить у львівському виставковому центрі “Південний Експо”. Цьогоріч виставка зібрала близько 7000 відвідувачів. А за увагу споживачів боролися кращі виробники та постачальники – від регіональних продуктів харчування до світових торгових марок.

 

Компанія «Регно Італія УА», крім уже впізнаваних алкогольних та делікатесних продуктів, запропонувала споживачам свіжі новинки. Серед них – сиропи Toschi Vignola. Коктейлі на їх основі – мають приємний смак, насичений фруктовий аромат і легку солодкавість. А завдяки високій концентрації, сиропи вагомо знижують собівартість однієї порції самого коктейлю. На виставці гостинності було представлено 50 унікальних смаків: від класичного полуничного до екзотичного мангового.

На сьогодні Toschi Vignola – лідер серед інвестицій професійного продукту для HoReCa у напрямку виготовлення сиропів. Щорічно тисячі доларів компаніє витрачає на дослідження ринку, аби бути в тренді потреб споживачів. Завдяки дотриманню технічних вимог виробництва, використанню включно природних барвників та відсутності консервантів – вся продукція Toschi у 2006 році була нагороджена сертифікатом IFS (Міжнародний харчовий стандарт).

Вже починаючи від 2017 року сиропи Toschi Vignola можна придбати в Україні, завдяки офіційному імпортеру – компанії «Регно Італія УА».

 

Підкорювати українську індустрію гостинності впевнено продовжує ТМ Fiorelli. Крім звичного Fragolino Bianco, Fragolino Rosso та Pesca Fiorelli, тепер з’явилась особлива лінійка сухого Fragolino Dry. Першими, хто мав змогу скуштувати ігристу новинку – стали відвідувачі «HoReCa SHOW Lviv». Сухий ігристий винний напій вирізняється насиченим фруктовим ароматом та світло-солом’яним кольором із золотистими відблисками. Завдяки більш насиченому і не такому солодкому, як всі інші Fragolino смаку, нове Dry припало до душі гостям фестивалю гостинності. Fragolino Dry вже навіть встигли передректи звання лідера продажів серед ігристого на 2018 рік.

 

Для усіх, хто не встиг відвідати фестиваль гостинності «HoReCa SHOW Lviv 2017», ознайомить з усією представленою продукцією «Регно Італія УА» можна на нашому сайті.