fbpx

Ми – те, що ми їмо, тому, органічні продукти – корисний тренд сьогодення, приречений на успіх. І не даремно.

Вимоги до органічної продукції в рази вищі, ніж до звичної. Вчені довели, що їжа, яка не містить хімії, не отруюючи організм ГМО, пестицидами, нітратами та іншими домішками, значно інтенсивніше сприяє опірності організму та зміцненню імунітету. Також варто додати, що вона набагато рідше провокує алергічні реакції, краще та легше засвоюється, не обтяжуючи і не порушуючи мікрофлору кишківника.

Ні для кого не таємниця, що сир – це продукт, який неймовірно корисний для організму. А органічний сир – особливо. В органічному сирі кількість Омега-3 жирних кислот, які покращують пам’ять, концентрацію і розумову діяльність, в три рази вища, аніж у звичному. Це, як ніхто інший, розуміє голландський виробник Landana.

Нещодавно Landana почала виготовлення лінійки органічних сирів – Landana Organic. Вона представлена сирами Landana Organic Old та Landana Organic Mild. На фермі, де вони виробляються, згідно стандартів, заборонено використовувати синтетичні пестициди і добрива, гормони і антибіотики. Пропонуємо познайомитись з цими сирами ближче.

Landana Organic Old  – органічний сир із свіжого коров’ячого молока. Він витримується протягом 10 місяців на дерев’яних полицях. Незважаючи на досить тривалий період витримки, зберігає легку молочну текстуру, що тане в роті. Його смак – в міру вершковий та пікантний. При виготовленні не додають жодних штучних ароматизаторів, барвників та консервантів. До слова, Landana Organic Old – срібний призер конкурсу International Cheese Awards у Великобританії у номінації «Кращий органічний сир».

Landana Organic Mild – ніжний молодий сир із органічного молока, витриманий протягом 8 тижнів. Володіє гармонійним вершковим смаком та ароматом. За це він нагороджений золотом на виставці Global Cheese Awards. Не містить глютену, штучних ароматизаторів, барвників та консервантів. Ідеальний для вегетаріанців.

Скуштувати ці органічні сири і на власному досвіді переконатись у їхньому винятковому смаку та користі Ви можете завдяки компанії «Регно Італія УА», яка є офіційним імпортером бренду Landana в Україну.