fbpx
27-29 вересня в Києві, в КВЦ Парковий відбулось масштабне свято коктейльної культури – BAROMETER International Bar Show 2019.

Цей захід проводиться вчетверте, з 2016 року, та щороку користується шаленим успіхом. Основною ідеєю Barometer 2019 стало «коріння» – ґрунтовно розглядалось все, що є першоджерелом барної індустрії.

 

Протягом трьох днів дегустаційні зали були заповнені поціновувачами міцних алкогольних напоїв та коктейлів. Щодня, з 12 до 22 було шумно, весело, смачно та коктейльно. А ще було прочитано та прослухано багато лекцій. Українські та міжнародні спікери ділились досвідом як створювати та розвивати свій «барно-ресторанний» бізнес, як вибрати успішну команду, які ідеї варто втілювати та які тренди набирають популярності в світі.

  

В зоні барів різноманітністю вражала кількість топових світових барів із Греції, Сінгапуру, ОАЕ, Великобританії, Німеччини, Франції та багатьох інших країн, і, звичайно ж, з України.

Компанія Regno представила на Barometer свій бар із преміальними вермутами і лікерами Gamondi та ігристими винами Fiorelli. Неймовірно смачні авторські коктейлі на основі цих напоїв готував відомий італійський бармен Giorgio Facchinetti. Ці коктейлі викликали справжній  фурор серед відвідувачів заходу.

  

BAROMETER – це грандіозна подія осені. Адже саме на таких заходах формується майбутнє алкогольної та коктейльної індустрій.