fbpx

Вже традиційно, напередодні зимових свят, команда компанії Regno стає помічниками Святого Миколая та турбується про те, щоб святкові емоції та подарунки отримали діти з малозабезпечених та багатодітних сімей Львова. Цього року ми долучилися до багаторічної акції «Подаруй дитині свято», обравши собі 30 дитячих листів та зобов’язавшись втілити мрії малюків, які потребують нашої підтримки, в життя. 

Ми здійснимо понад 100 заповітних бажань: від солодощів і фруктів до омріяних іграшок та теплого одягу. Така місія і приємна, і важлива. Адже долучитися до доброї справи досить просто, але результат колосальний – дитячі щасливі очі, радісний сміх та здійснені мрії. Організатори акції співпрацюють з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, тому ми точно впевнені що дітки потребують та чекають цих подарунків. 

Нагадаємо, що благодійна акція «Подаруй дитині свято» відбувається у Львові з 2012 року. Її координує  ГО «Львівський молодіжний клуб», обласний молодіжний центр та навчальна медіашкола «Стань Журналістом». З кожним роком організатори спільно з небайдужими львів’янами виконують побажання все більшої кількості дітей. Відтак минулого року привітали понад 400 дітей з міста Львова та Львівської області. 

За додатковими питаннями звертайтесь до координаторів цьогорічної акції: Данило (093 143 63 79), Марк (0 95 095 61 33) та Вероніка (097 041 44 26).