fbpx

Напередодні Дня Святого Миколая усі дітки з нетерпінням очікують на подарунки та солодощі. Незалежно від віку та статі, від погоди та поведінки протягом року, Чудотворець приходить у кожен куточок, до кожної дитинки. Здійснювати мрії малечі йому допомагають батьки, родичі та благодійники. 

Цього року помічником Миколая стала і компанія Regno. Ми вирішили влаштувати свято для діток з особливими потребами, в тому числі з інвалідністю, з Навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая. Робили все, як хотіли наші маленькі гості: співали пісні, грали у настільний футбол, слухали музику та спілкувались. Атмосфера любові, затишку та свята заполонила весь офіс і на наші веселощі прийшов справжній Миколайко. Прийшов не сам, а з великою торбою подарунків та смаколиків! Для всіх-всіх діток!

Сльози радості, на обличчі задоволена посмішка, а в серці спокій та тепло — це цінна нагорода за наші старання подарувати мить дива для малечі.

Принагідно, бажаємо, щоб Святий Чудотворець порадував і всіх вас приємними несподіванками. Ми знаємо, що всі були чемними та старанними цього року. Зі святом, друзі!