fbpx

Продовжуємо знайомство з нашою командою — людьми, які вже більше, ніж півроку впевнено поєднують роботу у компанії та волонтерство.

Це Андрій Немировський, підприємець, виконавчий директор «Регно Італія УА», голова БО «Центр Волонтерства та Захисту». З перших днів війни він займається волонтерством та керує однією з найбільших гуманітарних організацій в Україні.

“В першу чергу ми подбали про безпеку чи евакуювали наших працівників зі східних та південних областей. Потім, зрозумівши, що буде велика кількість переселенців, викупили велику кількість матраців та почали організовувати прихисток. На складі, в офісі. Ми, наші друзі-підприємці, партнери, громадські організації та меценати всі почали працювати навколо забезпечення гуманітарної допомоги. Об’єдналися і створили наш Центр”, — розповідає Андрій Немировський.

У перші тижні війни офіс Regno був схожий на вулик: шукали, збирали, купували, пакували, годували, возили. Всі були максимально зібрані та працювали на адреналіні. “Перший місяць — сон по 3-4 години, щоденні наради, велика кількість заявок від потребуючих. Було складно фізично та морально, але кожен знав для чого і для кого ми це робимо. Це розуміння додавало всім енергії та сил”.

Тисячі звернень, сотні волонтерів, тонни гуманітарної допомоги — це нова реальність для України та працівників Regno і «Центру Волонтерства та Захисту». “Все, заради перемоги. А вона неминуча, адже ми вмотивовані, сильні та єдині. Ми не готові здаватися, але готові боротися стільки, скільки буде потрібно. Кожен українець знайшов свій фронт на цій війні — військовий, інформаційний, гуманітарний, медичний. Саме у волонтерстві я можу використати всі свої знання та навички для допомоги людям, які цього потребують. Щоб вони знали, що про них не забули та що вони потрібні Україні”, — каже Андрій.

Ми працюємо задля перемоги України!