fbpx

Продовжуємо розповідати про тих, хто щодня наближає перемогу України не лише на економічному фронті. Наші партнери — мережа АЗС “SOCAR” регулярно допомагають рятувальникам, цивільним та медикам. 

  • Від лютого заправляють спецтранспорт – техніку ДСНС та машини швидкої допомоги. Це понад 200 тис літрів пального. 
  • Запустили акцію «Подякуй сміливим» — кожен бажаючий тепер може пригостити парамедика чи співробітника ДСНС напоєм або стравою на АЗК. Достатньо лише придбати щось на ваш вибір та прикріпити чек на «Дошку подяк». На сьогодні, вже зареєстровано більше 12 тисяч таких страв.

  • Благодійний фонд «SOCAR Благо» разом із Благодійним фондом “Твоя опора” започаткував проєкт “HELP UKRAINE! NO WAR!”. Його мета — медична і гуманітарна допомога дітям, мирним жителям та пораненим українцям. Вони закуповують та передають до лікарень необхідні ліки і спеціальне дитяче харчування для дітей з особливими потребами.

  • SOCAR одними з перших приєднались до проєкту відновлення міста Ірпінь. Так компанія, в рамках «SOCAR. Україна. Разом», взяла участь у відновленні зруйнованої покрівлі Ірпінської школи №12 імені Заріфи Алієвої, а також заміні вікон та дверей. Крім того, було проведено низку робіт з благоустрою парку Дружби імені Заріфи Алієвої.

Дякуємо за тверду громадянську позицію, небайдужість та сміливість! 

Разом переможемо!