Про м’який французький сир з білою пліснявою Camembert знають навіть ті, хто зовсім не тямить в кулінарії. Адже достатнього скуштувати його одного разу, щоб закохатися назавжди.
Camembert — смачний і дуже корисний делікатес. Він містить велику кількість білка, вітамінів та мікроелементів, що позитивно впливають на імунну систему, стан кісток та м’язів. Та, звісно ж, насолода глибоким вершковим смаком з пікантними відтінками грибів і горіхів залишається найприємнішою перевагою.
Приготувати Camembert на грилі — рішення, про яке ви точно не пошкодуєте! Все тому, що запікання створює апетитну золотисту скоринку, підсилює кремовість сиру та увиразнює смак, додаючи вишукані димні та карамелізовані нотки. Отож, готуємо разом — Camembert Käserei Champignon на грилі!
Інгредієнти
- Сир Camembert Käserei Champignon — 125 г
- Багет або чіабата — 1 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Оливкова олія — 2-3 ст. л.
- Орегано
- Сіль
Крок 1
Багет нарізати невеликими скибками, кожен змастити олією та злегка посипати орегано.
Крок 2
Сир Camembert та скибки хліба помістити на гарячий гриль. Не притискати сир решіткою гриля, щоб не пошкодити скоринку. Готувати 5-7 хвилин з кожного боку.
Крок 3
Зубчик часнику вмочити в сіль і натерти обсмажені шматки хліба.
Крок 4
Зробити невеликі надрізи на поверхні грильованого сиру та смакувати гарячим, поєднуючи з грінками.