fbpx

Про м’який французький сир з білою пліснявою Camembert знають навіть ті, хто зовсім не тямить в кулінарії. Адже достатнього скуштувати його одного разу, щоб закохатися назавжди. 

Camembert смачний і дуже корисний делікатес. Він містить велику кількість білка, вітамінів та мікроелементів, що позитивно впливають на імунну систему, стан кісток та м’язів. Та, звісно ж, насолода глибоким вершковим смаком з пікантними відтінками грибів і горіхів залишається найприємнішою перевагою.

Приготувати Camembert на грилі — рішення, про яке ви точно не пошкодуєте! Все тому, що запікання створює апетитну золотисту скоринку, підсилює кремовість сиру та увиразнює смак, додаючи вишукані димні та карамелізовані нотки.  Отож, готуємо разом — Camembert Käserei Champignon на грилі!

Інгредієнти 

  • Сир Camembert Käserei Champignon 125 г
  • Багет або чіабата 1 шт.
  • Часник 3 зубчики
  • Оливкова олія 2-3 ст. л.
  • Орегано
  • Сіль

Крок 1

Багет нарізати невеликими скибками, кожен змастити олією та злегка посипати орегано.

Крок 2

Сир Camembert та скибки хліба помістити на гарячий гриль. Не притискати сир решіткою гриля, щоб не пошкодити скоринку. Готувати 5-7 хвилин з кожного боку. 

Крок 3

Зубчик часнику вмочити в сіль і натерти обсмажені шматки хліба.

Крок 4

Зробити невеликі надрізи на поверхні грильованого сиру та смакувати гарячим, поєднуючи з грінками.