fbpx

5 лютого у львівському нічному клубі Malevich night club пройшло святкування до Дня бармена. Компанія Regno часто підтримує різноманітні заходи, і цього разу також прийняла активну участь у події.

Святкування пройшло у веселій та дружній атмосфері, а підготована організаторами програма дозволила гостям не лише насолодитись хорошою компанією своїх колег, але й прийняти участь у незвичайному HoReCa Battle на 9 турів, у якому команди з барменів та сомельє відомих закладів Львова, а також змішані збірні змагались за першість і перевіряли свої знання в улюбленій справі.

Перемогу здобула збірна команда PUNCH, яка обрала символічну для святкування назву, адже пунш – це один з перших змішаних напоїв. Друге місце дісталось команді Split, що представляла однойменний заклад, а третє з честю зайняла команда Lobster.

Ще однією важливою частиною вечора стало нагородження найкращих барменів Львова, які, окрім визнання своїх досягнень, отримали також приємні подарунки. У тому числі й від компанії Regno, яка спеціально для проведення вечора обрала та підготувала найкращі сиропи Toschi та вишукані лікери Gamondi, котрі встигли зарекомендували себе в Україні цього року.

Варто зауважити, що багато хто з присутніх вже переконався у прекрасній якості продукції цих італійських брендів як на інших масштабних заходах, таких як BAROMETER, HoReCa Show Lviv та на битвах барменів, так і в роботі, тому для такого свята вони стали чудовим доповненням.

Приймаючи участь у таких подіях, можна побачити, наскільки стрімко розвивається коктейльна культура в Україні. І для Regno це одна з важливих причин, щоб раз за разом розширювати свій асортимент, роблячи висококласну продукцію європейських виробників доступною українському ринку.

А ознайомитись з актуальними пропозиціями компанії можна на нашому сайті.