Буває, хочеться чогось простого, проте особливого. Щоб ніжно та пікантно водночас. Німецькі фромаж’є, так звані «сирні сомельє», із компанії Käserei Champignon знайшли ідеальне рішення для такого випадку ще у 1890 році. Вони створили унікальний сир Cambozola Classic, рецепт якого досі тримають у суворій таємниці.
Cambozola Classic — вишуканий кремовий сир зі складним багатогранним смаком. Оболонка вкрита тонким шаром білої плісняви, а в розрізі — прожилки блакитної, яка додає пряності та своєрідного шарму.
Cambozola Classic не містить лактози та глютену, тому цілком безпечна для людей, які з певних причин не вживають продукти із їх вмістом.
Якщо ви цінуєте класику та водночас любите контрастне поєднання смаків, до вашої уваги – паста з сиром Cambozola Classic та креветками.
Інгредієнти
- Сир Cambozola Classic — 125 г
- Паста — 200 г
- Креветки (рекомендуємо відварені) — 200 г
- Вершки 33% — 200 мл
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Дрібка сухого часнику
- Сіль
- Перець
- Листя свіжого шпинату
Крок 1
Відварити пасту у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці, але на 1 хвилину менше, адже вона має залишатися трішки твердуватою всередині.
Крок 2
Оливкову олію розігріти у великій сковороді та додати дрібку сухого часнику.
Крок 3
Додати у сковороду відварені очищені креветки та обсмажувати 3-4 хвилини на середньому вогні.
Крок 4
Додати до креветок вершки. Посолити, поперчити за смаком та перемішати.
Крок 4
Сир Cambozola Classic порізати невеликими скибками.
Крок 5
Викласти у сковороду відварену пасту, додати Сир Cambozola Classic, перемішати та готувати все разом ще 1 хвилину.
Крок 6
Перед подачею додати до страви листя свіжого шпинату.
Смакувати найкраще одразу після приготування. Насолоджуйтесь!