fbpx

Буває, хочеться чогось простого, проте особливого. Щоб ніжно та пікантно водночас. Німецькі фромаж’є, так звані «сирні сомельє», із компанії Käserei Champignon знайшли ідеальне рішення для такого випадку ще у 1890 році. Вони створили унікальний сир Cambozola Classic, рецепт якого досі тримають у суворій таємниці.

Cambozola Classic — вишуканий кремовий сир зі складним багатогранним смаком. Оболонка вкрита тонким шаром білої плісняви, а в розрізі — прожилки блакитної, яка додає пряності та своєрідного шарму.  

Cambozola Classic не містить лактози та глютену, тому цілком безпечна для людей, які з певних причин не вживають продукти із їх вмістом.

Якщо ви цінуєте класику та водночас любите контрастне поєднання смаків, до вашої уваги – паста з сиром Cambozola Classic та креветками.

Інгредієнти 

  • Сир Cambozola Classic — 125 г
  • Паста — 200 г
  • Креветки (рекомендуємо відварені) — 200 г
  • Вершки 33% — 200 мл 
  • Оливкова олія — 2 ст. л. 
  • Дрібка сухого часнику
  • Сіль
  • Перець
  • Листя свіжого шпинату

Крок 1

Відварити пасту у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці,  але на 1 хвилину менше, адже вона має залишатися трішки твердуватою всередині.

Крок 2

Оливкову олію розігріти у великій сковороді та додати дрібку сухого часнику.

Крок 3

Додати у сковороду відварені очищені креветки та обсмажувати 3-4 хвилини на середньому вогні.

Крок 4

Додати до креветок вершки. Посолити, поперчити за смаком та перемішати.

Крок 4

Сир Cambozola Classic порізати невеликими скибками.

Крок 5

Викласти у сковороду відварену пасту, додати Сир Cambozola Classic, перемішати та готувати все разом ще 1 хвилину.

Крок 6

Перед подачею додати до страви листя свіжого шпинату.

Смакувати найкраще одразу після приготування. Насолоджуйтесь!