fbpx

Компанія Regno взяла участь у наймасштабнішій барній події року — BAROMETER International Bar Show 2024, що відбулась 28-29 вересня у Києві. Захід об’єднав справжніх майстрів барної індустрії, провідних експертів галузі та найкращі бренди, щоб відкрити новий погляд на коктейльне мистецтво та культуру споживання алкоголю загалом.

За традицією, команда Regno відкривала найкращі смаки світу та перевершувала очікування кожного! Ми розкривали секрети ідеального коктейлю разом з GAMONDI — італійським брендом преміальних аперитивів, вермутів та лікерів, що вже понад 130 років завойовує прихильників з усього світу.А також презентували новинку, створену для поціновувачів ексклюзивних смакових відкриттів — Cucaracha Rum. Це винятковий ром бочкової витримки з бленду високоякісних спиртів з Карибського басейну, без додавання зернового спирту!

 

Для нас BAROMETER став крутою нагодою зануритись у професійне ком’юніті, що прагне розвитку та інновацій. Ми були щиро раді провести ці два дні у чудовому товаристві колег, партнерів та друзів.

Особливо цінно, що основна тема події цьогоріч — «HUMANS», що символізує еволюцію людських цінностей та соціальну відповідальність у бізнесі. Частина прибутку від заходу спрямовується на підтримку Superhumans Center, що займається реабілітацією постраждалих від війни​.

Безмежно дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість жити тут і зараз!

Ми працюємо задля перемоги України та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!