Як ми й обіцяли у попередній статті, цього тижня знову ділимось з Вами рецептом простої, але, водночас, вишуканої страви із легендарним сиром Dorblu Grand Noir.

Готуємо Dorblu Grand Noir  із пікантною ожиною

Інгредієнти на чотири порції:

  • 400 грамів сиру Dorblu Grand Noir;
  • 250 грамів свіжої ожини (можна взяти заморожену);
  • 1-2 ст. ложки бальзамічного оцту;
  • 1 ч. ложка вершкового масла;
  • 2 ст. ложки меду;
  • дрібка солі;
  • суміш спецій – кориця, мускатний горіх, гвоздика, кардамон – на кінчику ножа;
  • листя естрагону (для декору).

Спосіб приготування:

Розтопити вершкове масло та додати у нього мед. Довести до кипіння. Влити в отриману суміш бальзамічний оцет, добре розмішати та знову довести до кипіння. Додати суміш спецій, дрібку солі та ожину. Глазурувати на невеликому вогні 1 – 2 хвилини.

Спосіб подачі:

Dorblu Grand Noir нарізати скибочками та викласти на чотири десертні тарілки разом із вишуканою пікантною ожиною. Прикрасити листочками естрагону.

І ресторанний кулінарний шедевр готовий!  Смачного!

Догори