fbpx

Компанія Regno вміє приємно дивувати… Зустрічайте – під звуки фанфарів – СЕНСАЦІЙНА НОВИНКА в лінійці нашого власного імпорту – вибуховий коктейль FIORELLI SPRITZ, must-have на кожній літній вечірці.

На батьківщині даного коктейлю, в Італії, говорять: «Не всі є поціновувачами солодко-гірких смаків, але у коктейля Spritz ще не знайшлось жодного критика». До слова, у перекладі з італійської «Spritz» означає «розсипатися бризками».

Fiorelli Spritz – це кардинально новий формат алкоголю. Це вже готове рішення для кожної вечірки. Все, що потрібно зробити – додати кубики льоду. І вуаля! Всесвітньо відомий коктейль Spritz – готовий.

Лише уявіть – свіжий, фруктовий, цитрусовий, тонізуючий, трішки гіркуватий коктейль із нотами трав та спецій. Його соковитий та яскравий смак зачаровує ніжним сплетінням тонів апельсина, грейпфрута, персика, груші та меду, а грайливі бульбашки ще більше закохують у цей ігристий коктейль.

Уже одна думка про келих Fiorelli Spritz переносить на морське узбережжя, де дме прохолодний морський бриз або на гучну вечірку у нічному клубі Ібіци…

Пам’ятаєте, одну відому рекламу кокосового батончика? Так от, НОВИНКА від бренду Fiorelli – це саме той випадок, коли хочеться сказати «Fiorelli Spritz» – райська насолода.