fbpx

Компанія Regno залишається вірною своїй місії і продовжує вражати, відкриваючи неперевершені смаки з усього світу та перевищуючи сподівання своїх клієнтів. Відтак ми презентували на українському ринку ексклюзивну новинку, перший та єдиний у світі джин з бурбонної ванілі — Sir Edmond.

«Найкращий джин у Нідерландах» за версією The Gin Guide Awards, переможець у номінації «Кращий джин у сучасному стилі» у найпрестижнішому дегустаційному конкурсі World Gin Awards та володар багатьох найвідоміших міжнародних нагород.

Sir Edmond Gin виготовляють на винокурні Herman Jansen у Нідерландах, яка на сьогодні має понад 250 років досвіду та володіє міжнародною нагородою World Class Distillery Award, що робить її однією з найкращих винокурень у світі.

Sir Edmond – перший та єдиний у світі джин, виготовлений з бурбонної ванілі, яку ще називають «чорним золотом» – другої найдорожчої спеції на планеті після шафрану.

Окрім неї у складі ще п’ять ботанікалів, з усіх куточків світу: ялівець з Македонії, корінь дягелю з Гренландії, кардамон з Гватемали, імбир з Нігерії та кориця з Китаю.

Уявіть, на виробництво звичайного джину потрібно день або два, але щоб зробити пляшку Sir Edmond – треба 8 тижнів! Тривалий процес гарантує виняткову якість! Творці Sir Edmond прагнули вивести ідеальний продукт та, безумовно, їм це вдалося!

Обличчя Sir Edmond – гордий вишуканий фламінго з острова Реюньйон, світової столиці ванілі. Саме він символізує бунтівний характер, що невпинно шукає нового досвіду, та магічний смак джину, у якому поєднується класична ніжність та неординарна пікантність.

Щоб відчути унікальний смак, рекомендуємо вживати Sir Edmond Gin у чистому вигляді з додаванням льоду. Якщо ви у пошуках нових гастрономічних відчуттів, Sir Edmond Gin стане ідеальним інгредієнтом для лонг-коктейлів та шотів. Sir Edmond Gin стане вашим фаворитом у будь-якому випадку!