fbpx

Компанія «Регно Італія УА» – ексклюзивний імпортер продукції італійського бренду TOSCHI VIGNOLA. Сьогодні пропонуємо Вам ближче з ним познайомитись.

У 1945 році, на околиці містечка Віньола, в Модені, два брати Джанкарло і Ланфранко Тоскі зібрали великий урожай та почали виробництво фруктів в лікері, щоб подарувати людям можливість насолоджуватись ними протягом всього року. Тоді й розпочалась історія TOSCHI. Сьогодні компанія і досі залишається сімейним бізнесом та вважається лідером в Італії з виготовлення сиропів, топінгів та фруктових пюре.

Сиропи TOSCHI – це першокласна італійська якість, високі технології виробництва та натуральна  сировина. Ці сиропи  концентровані – тому достатньо всього кілька крапель, щоб додати неперевершений смак та аромат Вашим напоям. Вони ідеальні для приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів, смузі, лимонадів та десертів. Асортиментний ряд налічує 50 різних смаків, від класичного полуничного до екзотичного мангового. Саме ці сиропи – секретний інгредієнт усіх професійних барменів та всього сектору HoReCa.

TOSCHI – ідеальне рішення для тих, хто цінує фантазію в приготуванні напоїв.