fbpx

Можна безкінечно розповідати про традиції та гастрономічні особливості німецьких сироварів, а можна просто скуштувати сир Montagnolo і самим поринути у світ насолоди від делікатесних смаків. М’яка консистенція, подвійна пліснява та унікальний і неймовірно апетитний смак – без сумніву, цьому сиру є чим дивувати гурманів.

Історія сиру Montagnolo тісно переплітається з давньою культурою і традиціями німецьких сироварів – вони з великою обережністю готують нові кулінарні шедеври. Montagnolo був створений на відомій вам фабриці Kaserei Champignon. Тут баварське молоко проходить строгий відбір і є прекрасною основою для сиру. Правильно розроблений рецепт, якісні інгредієнти та чітка робота майстрів сироваріння сприяли створенню особливого виду сиру Montagnolo.

До речі, щоб скласти ідеальний рецепт і презентувати на ринок новий вид сиру – необхідно близько двох років плідної праці над вдалим комбінуванням смаку та вигляду. Така робота дає свої плоди – це унікальний сир Montagnolo із подвійною пліснявою: блакитною, з рівномірними прожилками, всередині та білою ззовні, яка повністю зволожує сир.

Назву сиру Montagnolo знають усі, хто полюбляє сири-спеціалітети. Ним насолоджуються у різних країнах незалежно від традицій кухні. Montagnolo – це м’який сир із ніжною консистенцією та злегка кремовою, збагаченою вершками основою. Його смак – насичений, пікантний, із приємним відчуттям післясмаку. Аромат – тонкий, зовсім не їдкий і чітко підкреслює нотки грибкової плісняви.

Неперевершений різновид Montagnolo

Montagnolo Affine – справжній шедевр мистецтва сироваріння, що має ззовні унікальну плісняву сірого кольору. Саме завдяки експериментам із перепаду температур дозрівання, у лабораторіях фабрики Kaserei, винайшли спосіб змінювати колір плісняви, яка також є їстівною та корисною для організму.

Цей м’який сир із подвійною пліснявою володіє гострим смаком із пікантною ноткою та приємним солодкуватим присмаком. Його консистенція кремоподібна, вершкова.

Сир Montagnolo Affine часто виставляють на міжнародних виставках, де за унікальний вигляд і смак він отримує медалі та грамоти. Відтак, отримав нагороду – Найкращий сир світу.

Цей сир чудово підходить як варіант для сирного плата, перш за все, у поєднанні з виноградом, волоськими горіхами та медом. Завдяки кремовій консистенції, Montagnolo можна подавати як десерт із хрумким свіжим хлібом, фруктовим повидлом, ягодами чи гарбузовим насінням.

Montagnolo – це ідеальний перекус до вина на ваш смак і вибір.

Якщо Ви справжній поціновувач сирів-спеціалітетів, гурман делікатесних сирів та елітних смаків, тоді Вам обов’язково потрібно скуштувати Montagnolo.

Не відмовляйте собі у задоволенні – шукайте сири Montagnolo у мережах супермаркетів Сільпо, Новус, Таврія, Метро, Класс, Восторг, а також у приватних магазинах-гурманах Вашого міста. Офіційним імпортером продуктів Kaserei Champignon в Україну є компанія «Регно Італія УА».