fbpx

Компанія Regno завжди тримає руку на пульсі та прискіпливо підбирає якісні європейські продукти, які потім неодмінно оцінять українці. Саме зараз, у німецькому Кельні, триває третій день роботи однієї з найбільших торгових виставок у світі — Anuga (Ануга), яка спеціалізується на продуктах харчування та напоях. 

Наш «десант» у складі СЕО Андрія Немировського, операційного директора Богдана Половки, категорійного менеджера Олександра Ткаченка, керівника відділу імпорту Надії Чорній та керівника R&D Кирила Лук’янова везуть з Німеччини хороші новини та нові смаки. 

«Світ по трохи оговтується від пандемічної паузи, відновлюється робота виставок. Ануга – це традиційне місце зустрічі з нашими партнерами та постачальниками. Ми провели десятки переговорів та заключили попередні угоди, відібрали найкращі продукти з усього світу, які скоро привеземо в Україну», — розповів СЕО групи компаній Андрій Немировський.

Ануга — є трендсетером галузей, тут представлені всі світові тренди та інновації. Унікальна подія з 100-річною історією щоразу налічує близько 200 000 відвідувачів та майже 8 000 експонентів. Серед цього різноманіття обираємо краще, слідкуємо за трендами та новинками, щоб перевершувати очікування наших клієнтів та партнерів, що б ви могли спробувати світ на смак!