fbpx

Днями, 23 березня в Одесі та 24 березня у Києві, відбулась презентація брендових європейських виробників винної та сирної продукції. Компанія «Regno Italia» зібрала разом майже півсотні найвідоміших ресторацій та супермаркетів України, аби продемонструвати товари від заводів TOSO, VERGA, LANDANA, KASEREI та LEONE.

Для гостей заходу це стало гарною нагодою не лише більше довідатись про культуру й традиції виноробства Італії, скуштувати найрізноманітніші види сиру й насолодитися вином від всесвітньо відомих виробників, але й особисто познайомитися із власниками цих заводів.

Зокрема були представлені ексклюзивні вина, оригінальні лікери та вишукані вермути безпосередньо виготовлені на славнозвісному заводі TOSO. Компанія TOSO нагороджена уже тридцяти шістьма нагородами за перші місця у міжнародних винних конкурсах. Відтак на її рахунку десять сертифікатів якості, у тому числі, за екологічне виробництво продуктів зі збереженням навколишнього середовища. 

Гості київської та одеської дегустацій скуштували вина «Просеко Міллесімато», «П’ємонте Кортезе», «Барбера Д’Асті», «Дольчето Д’Альба», славнозвісні «Асті» та «Глясе». Крім того, відчули усі тонкощі смаку вин Le Rubine від VERGA.

Відтак десятки років світове лідерство серед виробників сиру впевнено тримає Німеччина. Впізнаваний бренд Kaserei Champignon підтримує та  турботливо передає з покоління в покоління давню традицію сироваріння, аби споживач отримував якісну продукцію. На дегустації були представлені сирні делікатеси Дор Блю Гранд Нуар, Камбоцола, Мірабо з горіхами, Ружет, Монтаньйоло Аффіне.

Виробник LANDANA потішив гостей вишуканим  Пріма Донна, Гаудою з трюфелем, козячим сиром з медом та чебрецем та ін.

Дегустації відбувались у київському ресторані «Вино Град» та одеському комплексі «Гагарін Плаза». Вже понад три роки компанія Regno Italia залишається одним із найпотужніших імпортерів алкоголю та сирних делікатесів в Україну.