Dorblu Grand Noir – справжній сирний шедевр для поціновувачів вишуканого смаку. Гурмани точно ні з чим не сплутають цей кремоподібний сир з прожилками блакитної плісняви.
Унікальна особливість Dorblu Grand Noir – дозрівання в чорній восковій оболонці. Саме це наділяє його неповторним ніжно-пікантним характером. І саме оболонка захищає благородну поверхню сиру від світла, зберігаючи тим самим всю гамму смаків та післясмаків.
Не відмовляйте собі у задоволенні та надихайтесь із Dorblu Grand Noir. А компанія «Регно Італія Уа», яка є офіційним імпортером цього сиру в Україну, порадує Вас рецептами вишуканих ресторанних страв за його участю. Почнемо з Десертних груш із сиром Dorblu Grand Noir.
Інгредієнти на 4 порції:
- 200 г сиру Dorblu Grand Noir;
- 2 стручки ванілі;
- 200 мл кампарі (можна замінити горілкою);
- 200 мл апельсинового соку;
- 130 г цукру;
- 4 груші (вага кожної приблизно 150 г).
Спосіб приготування:
Для маринаду: два стручка ванілі розрізати вздовж та дістати м’якоть. Кампарі, апельсиновий сік, ваніль та цукор покласти в каструлю, довести до кипіння та залишити на слабкому вогні, періодично помішуючи, до тих пір, поки не розчиниться цукор. Тим часом помити та почистити від шкірки груші. Кладемо їх у гарячий маринад та залишаємо на дві години.
Dorblu Grand Noir нарізати пластинками. Мариновані груші нарізати у формі віяла, викласти на тарілки разом із сиром та збризнути маринадом. Насолоджуйтесь та смачного!
*Як альтернативу грушам можна використовувати яблука.