fbpx

З 12 по 14 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходив масштабний Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки.

Подія зібрала під одним дахом понад 8 000 спеціалістів цієї сфери з Німеччини, Туреччини, Франції, Нідерландів та, звичайно, України. Фахівці та лідери підприємств обговорювали стратегічні питання розвитку вітчизняної харчової промисловості та ділились досвідом і ефективними новими технологіями. Ідучи в ногу із сучасними тенденціями, «Regno Italia» прийняла участь у форумі та гучно заявила про себе – тепер і на всеукраїнському рівні.

Цьогорічний форум став першим масовим заходом для «Regno Italia», проте компанія презентувала себе на найвищому рівні. Ознайомчий стенд із нашою продукцією одразу викликав фурор серед відвідувачів! І не даремно, адже він був справжнім острівком зелені посеред сірих конструкцій. Стіни стенду були оздоблені мохом та плющем, а всередині стояли вазони із хвойними кущами та квітами. Родзинкою інсталяції стали живі кролики, з якими могли пограти діти, поки їхні батьки знайомились із нашою кращою імпортною продукцією. Тож протягом 3-х днів форуму відвідувачі стенду «Regno Italia» могли дегустувати вишукані сири та вина у легкій, невимушеній атмосфері італійського пікніку на природі.

Цьогоріч «Regno Italia» на правах ексклюзивного імпортера презентувала широкий асортимент відомих європейських брендів: Fiorelli, Granarolo, De Lucia, Coburger, TOSO, Kasereі Champignon, Menatti, Cіanti, Jermi, Bella Contadina, Landana, Emmi, Nicol.

Проте найважливіше досягнення для нас – це встановлення безлічі нових контактів із українськими компаніями та представниками сфери HoReCa (готельно-ресторанного бізнесу). Для нас – це стратегічне питання в розвитку компанії, адже ми прагнемо, щоб якісні продукти світових виробників були доступні кожному українцю!