fbpx

Яке вино оберете для святкової вечері? Що будете пити завтра? А через рік? Fiorelli постійно розширює свій асортимент, аби кожен поціновувач мав вибір. Днями колекція Fragolino поповнилася новим сухим Fragolino Dry.

Ігристий винний напій Fragolino Bianco Dry – це цілком новий тренд у винній індустрії, який безсумнівно сподобається безлічі споживачів алкогольних напоїв. Його приємний свіжий фруктовий смак та аромат «провокує» без роздумів випити ще і ще бокал.

Революція смаків

Поціновувачам Bianco, Rosso та Pesca неодмінно припаде до душі сухе Dry. Адже колекція ігристих напоїв Fiorelli здійснила справжню революцію – з’явилося вино, котре легко пити, і для того, щоб гідно його оцінити не потрібен особливий досвід.

Для виробників Fiorelli виготовлення ігристого – справа усього життя. Багаторічний досвід дозволяє компанії випускати все нові і нові смаки. Окрім просто фруктового солодкого смаку власних напоїв, виробники Fiorelli подбали про якість і доступність. Вигідні ціни Fragolino Bianco Dry розраховані на те, аби кожен мав змогу з легкістю придбати ігристе на кожну важливу подію у своєму житті. Таке ігристе вже стало незамінним атрибутом вечірок, романтичного побачення, весілля чи просто зустрічі з друзями.

Про походження

Оточена скелястими горами та розкішними виноградниками, похила долина П’ємонту стала особливим місцем розташування заводу Toso S.p.AТам виготовляють славнозвісні напої Fragolino Fiorelli. Сама виноробня існує трохи більше століття, але вже встигла стати однією з найвідоміших та найпродуктивніших на винному ринку Італії. Дбайливе вирощування винограду, ретельний контроль над процесом створення, витончене оформлення пляшок – це те, що відрізняє напої торгової марки Fiorelli з-поміж тисяч інших. Вся продукція наповнена давнім італійським духом, який вдало увійшов до ери сучасних технологій виноробства.

Як пити. Коли пити. З чим пити

Остання новинка Fragolino Dry – це особливий напій для святкового настрою. Ідеальний аперитив, що володіє доволі витриманим та в міру солодким грушевим смаком. Ігристе Fragolino Bianco Dry — це гарний супровід до легких закусок, фруктових салатів та фруктів. Його заведено пити охолодженим до температури 6-8 градусів.

Пам’ятайте, весь 2018-ий рік має бути смачним. Саме час згадати всіх друзів, давніх колег і нових приятелів, аби запросити їх на бокал легкого ігристого Fragolino Dry. Адже пам’ятайте – у святкового настрою є ім’я – Fiorelli!