fbpx

Сьогодні ми хочемо Вам розповісти про козячі сири бренду Landana, а також про їхні корисні властивості.

На превеликий жаль, у більшості людей поєднання слів “козячий сир” викликає негативні емоції. Неодноразово ми були свідками ситуації, коли наші клієнти відмовлялися від дегустації козячого сиру, посилаючись на “міфічний” неприємний запах та жирність продукту. І яким було їхнє здивування після того, як вони його куштували! Справді, деякі гастрономічні стереотипи не дають можливості сповна насолоджуватися життям. Зараз ми спробуємо їх розвінчати.

Що Вам потрібно знати про козячі сири бренду Landana?

По-перше, вони не мають типового запаху кози, – це правда. Спеціальні породи кіз, суворі умови утримання тварин та особливий раціон їхнього харчування, а також дотримання технології приготування сиру, – все це впливає на відсутність специфічного аромату та неприємного смаку.

По-друге, козячий сир має такі традиційні голландські складові, як козяче молоко, закваска, фермент нетваринного походження та сіль. Тому його можна вживати будь-кому, і маленьким дітям, і вагітним жінкам, і спортсменам та навіть вегетаріанцям. До речі, варто також зазначити, що козячі сири, – це сири з найбільшою кількістю вітамінів і мікроелементів.

В свою чергу компанія «Регно Італія УА» з усього широченного ринкового асортименту козячих сирів відібрала для Вас найдостойніші «екземпляри», смак яких Вас приємно здивує. Ми імпортуємо козячі сири голландського бренду Landana: витримані та молоді, з медом та чебрецем, з лісовими ягодами, з італійськими травами, з коріандром та пажитником та ще багато інших.

Насолоджуєтесь новими смаками, не бійтесь поєднувати їх, а головне, смакуйте з користю для здоров’я!