fbpx

22 травня 2019 року, в конгрес-холі Chalet Equides було проведено урочисте вручення жіночої премії European Women Expert Awards ім. Ольги Пампухи.

Організатором даної премії є Міжнародний жіночий експертно-правовий союз (МЖЕПС) – унікальний формат жіночого ділового клубу, в який входять жінки, які досягли реальних успіхів у бізнесі, соціальній сфері, культурі, політиці чи інших видах діяльності.

  

European Women Expert Awards – довгостроковий міжнародний проект, який в цьому році стартує з України, але в подальшому церемонія нагородження учасниць буде проводитися в країнах ЄС. Його місія – відзначити видатні заслуги жінок, показати їх талант, успіх і професіоналізм в різних галузях. Він розповідає про успішних жінок таких сфер діяльності як: бізнес і управління, юриспруденція і експертиза, культура і мистецтво, медицина і здоров’я, громадська діяльність, індустрія туризму.

 

Результат даного проекту – не просто визначення переможниць премії, а ще створення міжнародної професійної спільноти жінок-експертів по всьому світу.

Високоповажне журі обирало переможниць у шести номінаціях: «Культура і мистецтво», «Суспільна діяльність», «Медицина і Здоров’я», «Бізнес і управління», «Юриспруденція і експертиза», «Туристична діяльність». Серед запрошених гостей – мультимільйонери, бізнесмени, інвестори, представники дипломатичного корпусу, політики, юристи, адвокати, селебріті, громадські та культурні діячі, лідери думок.

Партнером святкової церемонії, відповідальним за гарний настрій, стали компанія Regno та бренд Fiorelli. Усі гості мали нагоду скуштувати напої таких брендів як Fiorelli, Toso, Menegotti, Valdo, Tempore, а також сири Dorblu, Landana, Prima Donna, імпортерами яких на територію України є компанія Regno.