fbpx
Вже зовсім скоро у продажу – ігристий напій №1 в Україні у НОВОМУ ФОРМАТІ. Це, по-справжньому, грандіозна новинка. Тепер жодних обмежень – насолода улюбленим Fiorelli Fragolino будь-де та будь-коли.

Пропонуємо розглянути переваги нового формату.

Спершу поговоримо про алюміній, як матеріал. Він не лише не чинить жодного шкідливого впливу на напій, але й, навпаки, захищає його від впливу світла. Відсутність корка гарантує ізоляцію від повітря. Алюміній міцніший за скло. Не доведеться хвилюватися, що з тієї чи іншої причини банка буде розбита, а напій розіллється. А ще, така банка проста в утилізації та піддається вторинній переробці.

Суттєвою перевагою є також те, що алюмінієва банка, об’ємом 250 мл,  – порційна, що дуже зручно. Її легко відкривати та тримати в руці. Окрім того, її легко носити з собою, в сумці чи рюкзаку. В чому завгодно.  До речі, пити можна прямо з банки.

Новий формат Fiorelli Fragolino – ідеальний вибір для вживання в громадських місцях. Його можна взяти з собою куди заманеться – на пікнік в парку, на пляж або в басейн. І ще одна перевага – швидке охолодження. Тому це – найкращий вибір для вечірок.

Вже зовсім скоро шукайте Fiorelli Fragolino в алюмінієвій банці на полицях найбільших торговельних мереж України.

І не забувайте, якщо Fragolino, то лише Fiorelli.