fbpx

Сьогодні Україна та її громадяни зазнають безпрецедентного впливу зі сторони країни агресора зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Основна мета – посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність.

Ми переконані, що зараз стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від консолідованих рішень влади та підтримки світової спільноти, а й від зважених дій кожного українця. 

Компанія Regno продовжує працювати у штатному режимі та дотримується усіх домовленостей з партнерами, зокрема іноземними. Ми зберігаємо спокій та холодний розум, не піддаємось на провокації. Паніка й дестабілізація грають на користь тільки ворогам, а не Україні. Усі наші працівники проінформовані про те, що компанія дбає про безпеку їх та їхніх сімей. Однак, вагомих причин для занепокоєння немає.

Усі співвласники компанії та ТОП менеджмент, а також члени їх родин, знаходяться в Україні та не планують її покидати, за виключенням робочих відряджень.

Українська армія вже понад 7 років протистоїть російським військам, захищаючи власну землю та мирний сон наших громадян. Ми віримо в українську армію, їх щирий та непереборний патріотизм і відданість. Але сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну. Нашу свободу, незалежність та гідність.