fbpx

Триває 78 день героїчного протистояння українських воїнів проти російських загарбників. Ворожа армія знищує наші міста, все більше московських ракет летять на Одещину, запеклі бої продовжуються на «Азовсталі», що в заблокованому Маріуполі. 

Що весь цей час робили ми? Ми приймали, координували, годували, одягали, розселяли, оберігали, допомагали, фасували, завантажували, розвозили. Кожен наш працівник, від співвласника до копірайтера, зараз стоїть на захисті України: хтось волонтерить, хтось захищає зі зброєю на фронті. Пишаємось великою командою Regno! Наш багаторічний досвід і знання внесли свій вклад у важливі напрямки волонтерства: логістика, фінанси, комунікація. Наші постачальники надсилали в Україну фури з гуманітарною допомогою. Партнери та клієнти допомагали із закупівлями необхідного. Знання іноземних мов, знайомства за кордоном, хороша репутація та командність — теж зробили свою справу.

  

Щоб допомагати Україні масштабно, ще у лютому, компанія Regno, спільно з громадськими організаціями та бізнесом, створила Центр волонтерства і захисту, що працює з міжнародними донорами та, від початку повномасштабної війни на всій території України, допомагає військовим, їх родинам та біженцям, які змушені залишати свої домівки. 

Більше про діяльність Центру за посиланням: HELPCENTER

24 лютого — день, який запам’ятає кожен українець. 78 днів незламності, боротьби, відваги та любові до своєї країни. Ми не самотні у своїй боротьбі за свободу, правду, людські цінності, демократію.

Не зупиняємось і продовжуємо наближати нашу перемогу.

Слава Україні!