fbpx

Раніше з винограду Монастрель (Monastrell) створювали вина з високим вмістом алкоголю (16-17%). Спекотний південь Іспанії, швидке дозрівання винограду, велика кількість цукру у ягоді тощо — все це впливає на смак та аромат вина у подальшому. Однак власники виноробні Paco Mulero, хотіли довести всьому світу, що цей сорт також може володіти витонченим смаком та ароматом.

І у них вийшло! «Prisma Ecologico Monastrell» з автохтонного (корінного*) сорту винограду Монастрель, який вирощувався у регіоні Мурсія — справді вишукане та унікальне вино з ароматом квітів і стиглих фруктів.

Prisma Ecologico Monastrell ідеально пасує до рису, пасти, білої риби, козячих сирів, в’яленого м’яса з перцем, овочів і бобових, грибів, телятини, білого і червоного м’яса з вершковими соусами, а також до смаженого м’яса.