fbpx

Продовжуємо знайомство з нашою командою — людьми, які вже більше, ніж півроку впевнено поєднують роботу у компанії та волонтерство.

Тарас Завацький – керівник відділу продажів у компанії Regno, але з приходом війни він взяв на себе важливу та складну місію – допомагати тим, хто через війну залишився без власного дому. Тарас очолює напрям внутрішньо-переміщених осіб та керує прихистками, які функціонують у Центрі волонтерства та захисту. 

“З перших годин війни ми зрозуміли, що першочерговою проблемою буде забезпечити людей, які тікають від війни, житлом та тимчасовим прихистком. Спочатку ми створили один прихисток на 150 осіб, потім з’явилися ще два – на 20 і 70 людей. Кожен з них має свою команду, яка забезпечує комфорт та безпеку для наших гостей, – каже Тарас.

Наголошує, що волонтерство для нього – це велика відповідальність. “У перші тижні було критично важко, спав по кілька годин на добу, згодом ми систематизували процеси, розробили алгоритми, зібрали команду. Пишаюсь, що ми змогли допомогти стільком людям, подарували їм надію та хоча б тимчасовий спокій. Відповідальність та готовність допомогти – одні з головних рис українців, тому щоразу, у кризові часи, у нас такий потужний волонтерський рух”.