Dorblu — сир, із понад столітньою історією, який гордо носить назву «блакитне золото». Справжні гурмани точно не сплутають його з жодним іншим сиром, адже саме Dorblu — помірно гострий, пряний і солонуватий, з яскравим, притаманним лише йому, смаком та ароматом.
Насправді, Dorblu — це уже повноцінна закуска, котра чудово пасуватиме до вина, чаю чи кави. Проте цей сир заслуговує значно більшої уваги у ролі основного інгредієнта багатьох страв. Залежно від поєднання та способів приготування він може бути дуже різним, але завжди — незбагненно смачним. Тому доповнить їжу вишуканим післясмаком та додасть пікантних відтінків.
Dorblu та груші, солоне і солодке — сміливе та особливо гармонійне поєднання смаків, яке закохає у себе раз і назавжди. Отож, до вашої уваги — запечена груша з сиром Dorblu Classic.
Інгредієнти
- 2 стиглі груші
- 100 г сиру Dorblu Classic
- 1 ст. л. меду
- горіхи, трави, спеції (за смаком)
Крок 1
Помийте груші та розріжте навпіл, виріжте насіння та хвостик
Крок 2
Запікайте саму грушу 15 хв при температурі 200 градусів, потім додайте сир Dorblu Classic та подрібнені горіхи і запікайте ще 10-12 хвилин
Крок 3
Перед подачею полити медом та, за бажанням, посипати улюбленими горіхами, травами, спеціями — готово!
Смакуйте з задоволенням!