fbpx

Мова йде про один з найдавніших м’яких сирів з пліснявою, який впевнено завойовує серця гурманів з далекого VIII століття і до сьогодні. 

Цей делікатес може смакувати дещо по різному, але, безсумнівно, смачно. До прикладу, «молодий» Brie має мʼякий та ніжний смак. Та при тривалому дозріванні мʼякоть набуває помірної гостроти і пряного аромату з відтінками грибів та горіхів. 

Скуштуйте салат з сиром Brie та переконайтесь у цьому самі!

Інгредієнти 

  • Сир Brie Käserei Champignon 125 г
  • Мікс салату — 200 г
  • Буряк — 1 шт.
  • Груша— 1 шт.
  • Кедрові горіхи— 4 ст.л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет 3 ст. л. 
  • Мед 2 ч. л. 
  • Цукор 2 ст. л.цукру
  • Сіль
  • Перець 

Крок 1 

Листя салату помити та підсушити.

Крок 2

Буряк відварити та порізати невеликими кубиками.

Крок 3

Грушу помити та порізати тонкими скибками.

Крок 4

Сир Export Brie порізати тонкими скибками.

Крок 5

Кедрові горіхи трішки підсмажити на сковороді без олії, на невеликому вогні.

Крок 6

Підготувати посуд та перемішати у ньому всі інгредієнти.

Крок 7

Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та цукор. Додати сіль та перець за смаком. Полити салат готовою заправкою.

 

Готово — смакуйте з задоволенням!