fbpx

Пропонуємо сьогодні познайомитись із справжніми шедеврами німецьких сироварів – сирами Rougette від легендарного виробника Käserei Champignon.

Ружет відноситься до м’яких сортів сиру. Його батьківщиною вважається Баварія. Технологія виробництва по-справжньому унікальна та вимагає особливо ретельного підходу. Готують його на основі коров’ячого молока і вершків. У процесі дозрівання скоринку сиру 5 разів витирають розсолом. До митої скоринки додають паприку, що дарує їй червонувате забарвлення. Цей сир дуже «вибагливий», тому, під час його виготовлення, ретельно контролюються температурні режими, вологість та технологічні процеси виробництва. Результат перевершує всі очікування – пікантний сир із чіткими аміачними нотками в смаку та ароматі, із ніжною вершковою серединою. Цей сир ідеально доповнює легке біле вино. Також, досить часто його додають у випічку або салати.

Але асортиментний ряд цього унікального сиру не обмежується лише традиційним Ружет.

Мабуть, кожному, знайома ситуація, коли хочеться чогось дуже смачного, але зовсім немає бажання та часу готувати. Компанія Регно Італія УА – імпортер сирів німецького бренду Käserei – знає ідеальне вирішення цієї «проблеми». Це сири для приготування на грилі або в духовій шафі – Rougette Grillkäse та Rougette Ofenkäse.

Уявіть лише, ніжний вершковий сир із хрумкою запеченою скоринкою… Він ідеально смакує із грінками, хлібом, овочами. А для приготування Вам знадобиться лише зовсім трохи вільного часу:

  • Rougette Ofenkäse слід випікати в духовій шафі, попередньо розігрітій до 180 – 200°C, протягом 10 хвилин. Потім розрізати скоринку хрест-навхрест і знову запікати ще 8-12 хвилин до рум’яної скоринки.
  • Rougette Grillkäse достатньо викласти на гриль та підсмажити з обох сторін до рум’яної скоринки.

Ружет – задоволення для тих хто знається на сирі.